Career Fitness Profiler

HomeCareer Fitness Profiler

Waar sta jij met je loopbaan? Weet je wat je wilt? Weet je hoe je dat kunt bereiken? En beschik jij over de energie om dat voor elkaar te krijgen? Dit zijn vaak lastige vragen om te beantwoorden, want er verandert voortdurend veel op het gebied van mens en werk. Toch is het cruciaal om de antwoorden op deze vragen in beeld te brengen. Doe je dat niet dan kun je negatief verrast worden door een ontwikkeling bij jezelf, in je werk of op de arbeidsmarkt. Maar hoe vind je jouw echte antwoorden op deze vragen? Met een Career Fitness Profiler van Humentality!

Voor als je:

 • wilt weten waar je staat in je loopbaan
 • wilt weten wat je belangrijkste loopbaanwaarden en valkuilen zijn
 • wilt weten hoe je actief je loopbaan in handen kunt nemen
 • wilt weten hoe je je loopbaan verder vorm kunt geven
 • wilt weten of je de energie en motivatie hebt om je doelen te realiseren
 • wilt weten in welke mate je uitgedaagd wordt in je huidige baan
 • tot onderbouwde loopbaankeuzes kunt komen

Jouw Career Fitness Profiler (CFP)
Een Career Fitness Profiler (CFP) is een onderzoeksrapport dat betrouwbaar en detaillistisch weergeeft hoe je in je loopbaan staat. Het geeft een compleet beeld van je loopbaanwaarden en -ontwikkeling, de mate waarin je jouw loopbaan actief kunt managen, je energieniveau & welzijn, je mobiliteit en je talentmanagement. Een CFP laat je zien welke valkuilen zich kunnen voordoen en welke ontwikkelstappen je kunt zetten om weloverwogen loopbaankeuzes te maken.

Je kunt een CFP beschouwen als een uitgebreide APK van je loopbaan. Een betrouwbare APK, want de Career Fitness Profiler is een evidence-based onderzoeksmethode die is ontwikkeld door een spin-off van de Universiteit Antwerpen.

Jouw CFP-traject
Een CFP-traject bij Humentality is een kort traject waarmee je snel een goed en betrouwbaar beeld krijgt van hoe je in je loopbaan staat, zodat je vervolgens gericht aan de slag kunt met vervolgstappen.

Humentality’s 3-Stappenplan voor jouw CFP-traject

1. Kennismaken

We beginnen met een korte intake / kennismaking waarin ik o.a. check of de vraag die jij graag beantwoord wilt zien binnen de scope van de Career Fitness Profiler valt. Is dat het geval? Mooi, dan gaan we door met stap 2.

2. Invullen vragenlijsten

Je vult online de vragenlijsten van de Career Fitness Profiler in. Deze vragenlijsten zijn gebaseerd op wetenschappelijk gevalideerde modellen en bestaan uit drie delen:

 1. Loopbaanwaarden en vooringenomen loopbaansucces
 2. Loopbaanhouding en zelfsturing
 3. Energie-stressbalans gemeten a.d.h.v. 4 aspecten van welbevinden in de werksituatie

3. Gesprek en rapportage

De onderzoeksresultaten worden uitgewerkt tot een helder rapport, jouw Career Fitness Profiler. Dit persoonlijke profiel bespreken we uitgebreid tijdens een terugkoppelingsgesprek zodat jij na afloop met het rapport in de hand, precies weet hoe je ervoor staat, wat jouw kansen en uitdagingen zijn en voor welke valkuilen je moet oppassen.

Resultaat

Een greep uit de resultaten van de Career Fitness Profiler:
 • Je weet waar je staat in je loopbaan
 • Je kent je belangrijkste loopbaanwaarden / drijfveren
 • Je kent je valkuilen die een mogelijk risico voor je loopbaan in kunnen houden
 • Je weet hoe je actief je loopbaan in handen kunt nemen
 • Je weet in welke mate je de energie en motivatie hebt om je doelen te realiseren
 • Je weet in welke mate je uitgedaagd wordt in je huidige baan
 • Je weet hoe je tot onderbouwde loopbaankeuzes kunt komen

Ervaringen

De uitslag van de Career Fitness Profiler samen met de gesprekken met Ellen over de uitslag hebben mij het inzicht gegeven waar ik mijn energie uithaal. Wat is cruciaal en wat minder. Hierdoor heb ik keuzes kunnen maken in het soort werk en werkomgeving. Het heeft mij ook zelf geholpen in het terugvinden van mijn zelfvertrouwen en mijn kracht.

Linda - HR Officer

Enthousiast geworden?

De eerste stap
Wil jij ook graag kunnen profiteren van het inzicht dat een Career Fitness Profiler je oplevert? Begin dan vandaag aan je reis naar meer inzicht in je carrière, zet de eerste stap en neem contact met me op!

Neem contact met mij op
Humentality © 2024 Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram