Humentality

HomeHumentality

Humentality loopbaancoaching XL, is er voor mensen die stappen willen zetten in hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen die gaan voor verandering maar dat mogelijk spannend vinden. Mensen die begrijpen dat zij zelf actie moeten ondernemen om te bereiken wat ze echt willen en dat de reis naar die bestemming sneller en efficiënter verloopt als zij zich laten begeleiden door een ervaren gids.

 

Ervaren begeleiding

Ik, Ellen van den Wittenboer ben zo’n ervaren gids. Vanuit mijn bedrijf Humentality heb ik al veel mensen succesvol begeleid bij het zetten van de volgende loopbaanstap of het oplossen van werkgerelateerde problemen. Individueel, want ieder mens is uniek en elke loopbaan en elke werksituatie is anders. Daarom sta jij bij jouw reis naar je nieuwe toekomst zelf aan het roer. Maar je staat er niet alleen voor. Ik reis actief met je mee! Met in mijn bagage: heel veel ervaring, een uitgebreid netwerk, veel kennis, tools en technieken en een duidelijk stappenplan, zodat je niet vast komt te zitten of in cirkeltjes gaat ronddraaien.

 

Helder zicht en nieuw perspectief

Vanuit mijn energieke, spontane en optimistische persoonlijkheid stimuleer ik je te onderzoeken wat je écht beweegt, wat werkelijk bij je past of wat de oorzaak van de werkgerelateerde problemen is. Indien nodig bekijken we samen welke belemmeringen het vinden of het accepteren van de echte antwoorden verhinderen, waarna we die blokkades gezamenlijk doorbreken. Zo ontstaat een nieuwe verbinding met wie je werkelijk bent, een nieuw elan én een zuiver zicht op loopbaanwensen en werkmogelijkheden of op de oplossing voor de problemen. Vanuit dat vertrekpunt begeleid ik je vervolgens naar de realisatie van die wensen of de implementatie van de oplossing. Ik adviseer, motiveer en activeer. En ik informeer, bijvoorbeeld over Communicatie, Persoonlijke Presentatie en Social Media, zodat wens realiteit kan worden en ook jij nieuw perspectief en plezier in werk en leven vindt!

Humentality © 2024 Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram