Humentality jubileert!

HomeHumentality jubileert!
Ellen van den Wittenboer
Humentality jubileert!

Hiep hiep, hoera! Vandaag - 6 juli 2023 - bestaat Humentality 11 jaar! Omdat ik iets - of eigenlijk nogal veel - heb met het getal 11, heb ik vorig jaar besloten het 10-jarig jubileum niet te vieren maar bewust nog een jaartje te wachten. Maar vandaag is het dan zover, het elftal kaarsjes kan aangestoken worden!

Elf jaar. Ze zijn voorbij gevlogen. Ik zie mezelf nog als net gescheiden single mam met mijn lieve dochter Joyce Jansen binnenstappen bij de KvK om Humentality in te schrijven. Allebei mooi aangekleed om het bijzondere moment echt speciaal te maken. Ik wilde mijn toen 13-jarige dochter erbij betrekken, want ik had het vermoeden dat zij het nodige zou gaan merken van het feit dat haar moeder zelfstandig ondernemer werd. Wat precies, dat wist ik niet, want ik kom absoluut niet uit een ondernemersfamilie. Het was dus een spannende stap in het onbekende. But I did it!

Elf jaar Humentality was natuurlijk nooit mogelijk geweest zonder de opdrachtgevers - waarvan ik met sommige zelfs al meer dan 11 jaar samenwerk - en de coachees. Zonder jullie zou er geen Humentality zijn. Dank je wel! Jullie stellen me in staat elke dag te doen waar ik heel blij van word: mensen inzicht geven zodat zij zelf de door hen gewenste vorm kunnen geven aan werk en loopbaan. Als het goed is leveren de resultaten uit de (loopbaan)coaching de coachee, de organisatie en de maatschappij veel op en snijdt het mes dus aan veel kanten. Dat effect hoop ik met Humentality Loopbaancoaching XL nog vele jaren op een energieke, kleurrijke en creatieve manier te realiseren!

Elf jaar Humentality betekent zeker ook elf jaar met mijn kantoorruimte ‘inwonen’ bij Evercare, geweldige mensen die me bij de vrijdagmiddaglunches en de vrijmibo’s als een van hun verwelkomen. Thanks guys, ik vind het erg fijn om jullie om me heen te hebben!

Elf jaar Humentality staat ook voor elf jaar zakelijk netwerken. Man, wat vond ik dat in het begin spannend. Maar wat bleek het leuk te zijn! Ik deel nu eenmaal graag kennis en contacten en vind het erg leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Elf jaar ondernemen was ook elf jaar investeren in mezelf en mezelf blijven ontwikkelen. Als loopbaancoach wil ik nu eenmaal graag een inspirerend voorbeeld zijn van een ‘Leven Lang Ontwikkelen’.

In de loop van de elf jaar heb ik met veel plezier mogen samenwerken met allerlei fijne collega’s zoals Lagarde & You Loopbaanontwikkeling; Konsilo; Different coaching; Gingermood; James Loopbaan; Loopbaanpoort; Happel Company; TVR; Zestforwork en tal van loopbaancoaches die ik in de loop van de jaren ben tegengekomen, o.a. bij Noloc, de Nederlandse Vereniging voor Loopbaancoaches en Outplacementconsulenten. Hoe fijn is het om elkaar te versterken in samenwerking, professionaliteit, kennis en netwerk! Laten we hier nog heel wat jaren mee doorgaan!

Dank je wel allemaal voor de mooie 11 jaar als zelfstandig ondernemend loopbaanprofessional! En last but zeker not least: dank je wel lieve vrienden om me heen en mijn partner Alwin en dochter Joyce waar ik me erg door gesteund voel. En nu: op naar de volgende 11!

Ellen van den Wittenboer met taart jubileum 11 jaar Humentality

Humentality © 2024 Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram