Gratis ontwikkelgesprek tijdens Week van de Loopbaan 2023

HomeGratis ontwikkelgesprek tijdens Week van de Loopbaan 2023
Ellen van den Wittenboer
Gratis ontwikkelgesprek tijdens Week van de Loopbaan 2023

‘Blijf scherp, blijf ontwikkelen’, dat is het thema van de 2023-editie van de Week van de Loopbaan. Als een door Noloc gecertificeerde Register Loopbaanprofessional onderschrijf ik het belang van het voortdurend jezelf blijven ontwikkelen volledig.

Daarom neem ik ook dit jaar met enthousiasme en overtuiging deel aan de Week van de Loopbaan en voer ik van 18 – 22 september met iedereen die daar belangstelling voor heeft een gratis ontwikkelgesprek van een uur.


Een uur waarin je loskomt van de waan van de dag om te reflecteren op een aantal loopbaanaspecten zoals vaardigheden, ambitie, zingeving, werk en privé balans, relevante ontwikkelingen, toekomstperspectief en persoonlijke of vakgerichte groei. Daarbij bepaal je zelf bij welke aspecten je wat uitgebreider stil wilt staan. Wat jouw specifieke thema of vraag ook is, met een ontwikkelgesprek krijg je altijd meer inzicht en/of nieuwe gezichtspunten.


Zet de stap en neem contact met me op voor een gratis ontwikkelgesprek!

Humentality © 2024 Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram